Laat content voor je werken en verbind met jouw droomklant

 Geïnspireerd door de natuur, gedreven door de zon

Bagus Stories presents:

Styled Shoot voor bewuste en duurzame producten

Maak deze zomer een onuitwisbare herinnering die voor altijd bij zal blijven.

De ochtendzon verwarmt je huid terwijl de wereld ontwaakt. We dromen over de dagen aan de Mediterraanse kust waarbij je verwonderd wordt door de glinstering van de zonnestralen op het water en de schatten die deze elke keer doet aanspoelen. Na een frisse duik plof je op je handdoek in de zon, genietend van een vers stuk fruit, en voel je een gevoel van tevredenheid. Je denkt: ‘kon elke dag maar zo zijn.’

Met onze zomerse Styled Shoot vangen we deze verhalen voor jou in beeld, zodat jouw klant straks ook dit gevoel kan ervaren.

3 verschillende verhalen om jouw klant mee te inspireren ↓

Mediterranean Summer
De zonnestralen omarmen je huid en vullen je hart met warmte. Een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Hier, te midden van de Mediterraanse pracht, vind je rust, inspiratie en de essentie van het goede leven.
Fruit Bliss
Laat je betoveren door de prachtige kleuren en smaken van vers fruit. Gevoed door de zon, waardoor ze overlopen van vitamines en natuurlijke energie. Laat ze je verfrissen als een bries op een warme zomerdag.
Island life
Het eiland omarmt je met zijn natuurlijke pracht. Je ziet de mooiste schelpen die aanspoelen, als kostbare geschenken van de zee. Terwijl de palmbomen zachtjes wiegen in de wind, creëren ze prachtige schaduwen die samensmelten met de stralen van de zon.
Previous slide
Next slide

Hoe werkt een Styled Shoot?

Bij een Styled Shoot nemen we al het werk uithanden. Alles wordt voor je verzorgd, zodat jij je kan richten op de dingen waar je goed in bent binnen je bedrijf.  Het enige wat je hoeft te doen is na te denken welke producten je gefotografeerd wilt hebben en naar ons op te sturen.

Naar aanleiding van het verhaal dat je hebt gekozen maken wij voor jou een op maat gemaakt shootplan. Hierbij houden we jouw merkverhaal als uitgangspunt. Samen spreken we af wanneer de shoot plaats vindt en je de beelden wenst te ontvangen. De shoot is te boeken in de zomermaanden juni, juli en augustus.

”Beelden die inspireren en een gevoel overbrengen"

We verzamelen de mooiste props en creëren het gevoel wat jij aan je klant wilt overbrengen. Hiervoor werken we zoveel mogelijk met duurzame styling props die we hergebruiken. De mooiste pareltjes vinden we tijdens het schatzoeken in onze favoriete kringloopwinkels en tijdens het reizen.

Deze shoot is o.a. geschikt voor de volgende soort producten:
Beautyproducten (skincare, haircare, make-up), (non-alcoholic) beverages, sieraden, keramiek, servies, kaarsen, edelstenen, selfcare producten, paperware, stationary, foodproducten, interieur accessories en parfum.

Heb je een product en staat deze niet in het lijstje hierboven, maar denk je dat het wel geschikt is voor een styled shoot? Neem dan contact met ons op.

Investering

Kies voor het pakket wat het beste bij jouw product(en) past. Ons advies: Heb je 1 of enkele producten dan raden we je aan voor ‘small’ te kiezen. Heb je meerdere producten ga dan voor ‘regular’. 

Small shoot
  • 8 unieke beelden
  • Uitgewerkt shootplan op maat
  • 2 verschillende settings, in het door jouw gekozen verhaal
  • Inclusief alle styling props
€ 595
Regular shoot
  • 12 unieke beelden
  • Uitgewerkt shootplan op maat
  • 3 verschillende settings, in het door jouw gekozen verhaal
  • Inclusief alle styling props
€ 795

Wij geven om onze aarde.

Duurzaamheid is voor ons een belangrijk onderdeel van ons bedrijf en dus ook van de Styled Shoots. Dit doen we door zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame styling props en deze te hergebruiken. Daarnaast planten we per shoot een boom via Trees for All.

Meet the storytellers

Denise Pronk - Concept

Creatief conceptontwikkelaar. Laat zich inspireren door de natuur en jouw verhaal. 

Elise Maaskant - Fotografie

Creëert beeld op een unieke en natuurlijke manier met oog voor detail.

Maak deze zomer een onuitwisbare herinnering die voor altijd bij zal blijven.