Laat content voor je werken en verbind met jouw droomklant

 Geïnspireerd door de natuur, gedreven door de zon

Ons persoonlijke verhaal

Geïnspireerd door de natuur

Gedreven door de zon

Samen de wereld een stukje mooier maken door verhalen te vertellen en vast te leggen zodat jouw merk echt impact kan maken en jouw droomklanten bereikt. Dat is wat wij willen. Daaraan kunnen bijdragen én ook nog eens het collectieve bewustzijn verhogen is voor ons een win-win. Het geeft ons het ultieme gevoel van voldoening. Wij hopen jou als mens, als ondernemer en jouw bedrijf datzelfde geweldige gevoel te kunnen geven door jouw online zichtbaarheid te vergroten. Waarde te brengen, te groeien, bewust een droom te verwezenlijken en samen iets betekenisvol de wereld in te brengen.

Niet voor niks hebben we gekozen voor de naam Bagus. Bagus (spreek uit als: bah-goes) betekend in Bahasa Indonesia goed, fijn, mooi etc. Voor ons staat dit woord ook voor positiviteit en je dromen waar maken.

Word je enthousiast van ons verhaal of voel je een klik?

Creative Storyteller

Denise Pronk, co-founder Bagus Stories, art director & fotograaf / Manifestor Generator 2/4

De zon en haar licht zijn mijn beste vrienden, zowel met fotograferen als tijdens het reizen. De meeste inspiratie doe ik dan ook op tijdens mijn reizen naar zonnige bestemmingen. Ik neem mijn “werk” mee op reis, om zo de meest unieke beelden te creëren. Momenteel woon ik samen met mijn man Nick in Zoetermeer, uiteindelijk zal je ons thuis op een zonnig eiland vinden, dat is onze droom.

Door het reizen heb ik gezien hoe mooi de aarde is en helaas ook hoe de mens ermee omgaat. Daarom heb ik me gespecialiseerd in beeldcreatie voor bewuste en duurzame merken omdat ik graag in mijn werk een steentje bij wil dragen aan een betere wereld. Consumenten bewust maken dat er betere alternatieven zijn die met liefde en aandacht gemaakt worden. Zodat we samen kunnen zorgen voor een betere wereld, elke stap die je maakt in de goede richting is er één.

Bij een samenwerking neem ik tijdens het creatieproces de tijd om tot het beste resultaat te komen. Alleen dan ontstaan de mooiste ideeën. Ik ben iemand die graag even eerst de kat uit de boom kijkt, maar zodra ik me op mijn gemak voel dan ben ik niet meer te stoppen. Vrienden kennen me als een rustig persoon die zorgt voor positieve energie. Iemand die haar werk (soms te) serieus neemt. Plezier tijdens het werk vind ik ook erg belangrijk dus ik zet graag een muziekje op en kan soms verrassend of spontaan uit de hoek komen.

Holistic Entrepreneur

Nick van Domburg, co-founder Bagus Stories, social manager & content schrijver / Generator 3/6

Van jongs af aan geloofde ik al dat er meer is in het leven dan wat de meeste kennen. Al snel had ik door dat het schoolsysteem niet klopte en ik niet mijn leven lang aan iemand anders zijn droom wilde werken. Dus na het stoppen van mijn studie heb ik altijd al ondernomen naast mijn parttime banen in de horeca en marketing.

In 2018 zei ik mijn baan op en ging ik er 100% voor. Door altijd naar mijn gevoel te luisteren en mijn hart te volgen ben ik waar ik nu sta. Met mijn doorzettingsvermogen, positiviteit en eigenwijsheid heeft het me al veel moois gebracht waar ik dankbaar voor ben. Door ook veel aan zelf ontwikkeling te doen en in mezelf te investeren heb ik gekozen te gaan voor mijn droomleven. Al mijn keuzes zijn hier dan ook bewust op gebaseerd.

Het geeft me energie om ook andere hierbij te kunnen helpen met mijn creativiteit, gave en kennis. Met Bagus Stories doe ik wat ik het liefst doe en ervaar ik vrijheid, van werken in Den Haag of op een eiland (love reizen!) tot aan samen werken met inspirerende mensen en bewuste merken. Het is te gek dit samen te kunnen doen met mijn vrouw.

Never too small to make a difference

Voor elke klant planten wij een boom per opdracht via Trees for All.

Ontmoet ons team

Guen

Soulful web- en grafisch designer

Elise

Food & product fotograaf

Nicoline

Interieur & lifestyle fotograaf