Laat content voor je werken en verbind met jouw droomklant

 Geïnspireerd door de natuur, gedreven door de zon

laat jouw ruimte spreken door middel van beeld

Interieur lifestyle fotografie

Jouw ruimte met gevoel tot in de details vastgelegd.

Elke ruimte heeft zijn eigen unieke karakter en verdient het om gezien te worden, inclusief de liefde die jij er hebt ingestopt. Of je nu een getalenteerde interieurstylist bent, de trotse eigenaar van een hotel, een holistische praktijk runt, of een veganistische zaak in jouw buurt bezit, we delen allemaal een gemeenschappelijk doel: het vergroten van het bewustzijn op onze aarde. Daarom leg ik graag de energie van jouw ruimte vast op beeld, zodat deze kan worden gedeeld en overgedragen.

De precisie van interieurfotografie en het lifestyle gevoel

Rechte lijnen, de hoogste kwaliteit beeld & retouching waar nodig is. Dat is wat voor mij de definitie van goede interieurfotografie is. Vaak ontbreekt het bij zulke fotografie aan sfeer. Waar bij lifestyle fotografie vaak wel het gevoel wordt gevangen mis je hier vaak de precisie. 

Naast fotograaf ben ik ook stylist waardoor ik ervoor zorg dat de beelden nog meer tot leven komen. Tijdens een shoot zie je me dan vaak ook in de weer met items om zo het beeld nog meer te laten spreken.

Je kan ons werk hebben gezien bij

vtwonen, Adriadne at Home, Libelle, Libelle Living, fonQ & Zoomers aan zee

investering

Pakketten Interieur Lifestyle shoot

First impression

555
  • Persoonlijke intake
  • Overzichts- & detailfoto's
  • 2 uur shoot
  • Incl. nabewerking & retouching
  • 20 digitale beelden

Soulful place

888
  • Persoonlijke intake
  • Overzichts- , detailfoto’s & verhalend beeld
  • 4 uur shoot incl. een stukje styling
  • Incl. nabewerking & retouching​
  • 40 digitale beelden

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw, reis-, parkeerkosten en eventuele kosten voor locatie en styling.

Jouw interieur fotograaf

Ik ben Denise, creatieve manifestor generator, avonturier, fotograaf, reiki 1 & 2 practioner maar bovenal mezelf. Vorig jaar ben ik nog meer naar mijn gevoel gaan luisteren en mijn joy gaan volgen om zo dichterbij mijn why uit te komen.

Na in vaste dienst te hebben gewerkt bij een van de grootste interieurwebshops van Nederlands ben ik mij verder gaan verdiepen in interieurfotografie en maak ik nu redactioneel werk voor interieurbladen zoals vtwonen & Libelle Living. Hiermee inspireer ik om van je huis een fijne plek te maken, want je omgeving heeft invloed op hoe je je voelt. 

Ontdek meer over mij en onze missie met Bagus Stories ➞

Wil je jouw ruimte laten spreken door middel van beeld?