My success is inevitable, I am always on the right path.  What you focus on, you manifest Everything comes to you at the right time

Fotografie Producties

Beeldcreatie vanuit jouw verhaal

Je hebt beelden nodig voor een campagne, website of drukwerk. Jij weet ongeveer wat je wilt uitstralen met je merk, maar het is nog onduidelijk hoe je dit precies kan doorvertalen naar beeld. We nemen jouw verhaal als basis voor het concept en kijken wat precies de behoeftes zijn. Van te voren denken we alles voor je uit, waarna we met ons  team aan de slag ga om jouw verhaal te visualiseren.

How I Work

Tijdens Storytime bespreken we jouw verhaal. Ik ga iets meer de diepte in om zo echt tot de kern te komen. Ook bespreken we uitgebreid je wensen en kijken we welke uittingen je nou echt nodig hebt. Met voorkeur vind je sessie plaats in real life of via Zoom.

Aan de hand van de input uit Storytime ga ik aan de slag met jouw concept en jouw moodboard. Welke woorden passen bij het concept en welke kernmerken willen we straks terug zien in het beeld. Het moodboard is hiervan de visuele vertaling en laat de sfeer zien die we willen gaan uitstralen.

Om van te voren concreet te maken welke beelden we exact gaan maken, krijg je van te voren een shotlist inclusief voorbeelden. Ook kijk ik naar waar de beelden door jou ingezet gaan woorden. Zo weten we zeker dat je straks alle beelden hebt die je nodig hebt.

Aan de hand van het concept & de shotlist, kijken we wat er nodig is qua stylingprops en backdrops. Mocht het nodig zijn dan zal de stylist hiervoor de juiste stylingprops in huis halen. Mocht het laatste van toepassing zijn dan ontvang je hiervan een voorstel incl. stylingbudget.

Alle voorbereidingen komen bij elkaar tijdens de shootdag. Je kan kiezen om hier bij te zijn, maar je hebt ook de mogelijkheid om het helemaal uit handen te geven aan mij en de stylist. Aan het einde van de shoot ontvang je previews van alle beelden die zijn gemaakt.

Alle beelden worden binnen 3 weken professioneel nabewerkt en opgeleverd in een eigen gallery. Vanuit hier kan jij ze downloaden in hoge resolutie voor drukwerk en lage resolutie voor online gebruik.

Our Aesthetic

Voor ons beide is het belangrijk dat er qua stijl een match is. Onze stijl laat zich opvallen door de onderstaande kenmerken.

Warm

Geïnspireerd door de zon en door gebruik te maken van warme tinten breng ik warmte in mijn beelden.

Natuurlijk

Dit zie je terug door natuurlijke kleuren en materialen te gebruiken of de natuur in te gaan.

Levendig

Alsof er in het beeld is geleefd. Denk ook aan menselijke aspecten en een te niet strakke styling.

Less is more

De focus ligt op jouw product,  de boodschap en het gevoel dat je over wilt brengen zonder te veel afleiding. 

"Samen kunnen we de consument bewust maken van betere alternatieven."

Maak je verhaal compleet.

Fotografie is maar een klein onderdeel van jouw visuele verhaal. Maak je uittingen compleet met videografie, ondersteunde vormgeving en/of social media.

Videografie & cinemagraphs

Doorvertaling naar video in de vorm van een sfeervideo en/of short videos voor social media.

Graphic Design

Ondersteunende vormgeving voor advertising en social media.

Social Media

Social media beheer met aandacht en gevoel. Versterk je verhaal en maak verbinding met je doelgroep.

"Show them your story and make a difference"

Are your ready to visualize your story?