Laat content voor je werken en verbind met jouw droomklant

 Geïnspireerd door de natuur, gedreven door de zon

sfeervolle productfotografie voor bewuste producten

Product Stories

Beeldcreatie vanuit jouw verhaal

Je hebt beelden nodig voor een campagne, website of drukwerk. Jij weet ongeveer wat je wilt uitstralen met je merk, maar het is nog onduidelijk hoe je dit precies kan doorvertalen naar beeld. We nemen jouw verhaal als basis voor het concept en kijken wat precies de behoeftes zijn. Van te voren denken we alles voor je uit, waarna we met ons  team aan de slag ga om jouw verhaal te visualiseren.

How we work

Tijdens Storytime bespreken we jouw verhaal. Ik ga iets meer de diepte in om zo echt tot de kern te komen. Ook bespreken we uitgebreid je wensen en kijken we welke uittingen je nou echt nodig hebt. Met voorkeur vind je sessie plaats in real life of via Zoom.

Aan de hand van de input uit Storytime ga ik aan de slag met jouw concept en jouw moodboard. Welke woorden passen bij het concept en welke kernmerken willen we straks terug zien in het beeld. Het moodboard is hiervan de visuele vertaling en laat de sfeer zien die we willen gaan uitstralen.

Om van te voren concreet te maken welke beelden we exact gaan maken, krijg je van te voren een shotlist inclusief voorbeelden. Ook kijk ik naar waar de beelden door jou ingezet gaan woorden. Zo weten we zeker dat je straks alle beelden hebt die je nodig hebt.

Aan de hand van het concept & de shotlist, kijken we wat er nodig is qua stylingprops en backdrops. Mocht het nodig zijn dan zal de stylist hiervoor de juiste stylingprops in huis halen. Mocht het laatste van toepassing zijn dan ontvang je hiervan een voorstel incl. stylingbudget.

Alle voorbereidingen komen bij elkaar tijdens de shootdag. Je kan kiezen om hier bij te zijn, maar je hebt ook de mogelijkheid om het helemaal uit handen te geven aan mij en de stylist. Aan het einde van de shoot ontvang je previews van alle beelden die zijn gemaakt.

Alle beelden worden binnen 3 weken professioneel nabewerkt en opgeleverd in een eigen gallery. Vanuit hier kan jij ze downloaden in hoge resolutie voor drukwerk en lage resolutie voor online gebruik.

Onze esthetiek

Onze stijl laat zich opvallen door de onderstaande kenmerken.

Warm

Geïnspireerd door de zon en door gebruik te maken van warme tinten brengen we warmte in de beelden.

Natuurlijk

Dit zie je terug door natuurlijke kleuren en materialen te gebruiken of de natuur in te gaan.

Levendig

Alsof er in het beeld is geleefd. Denk ook aan menselijke aspecten en een te niet strakke styling.

Jouw verhaal

De focus ligt op jouw, op de boodschap en het gevoel dat je over wilt brengen zonder te veel afleiding. 

"Samen kunnen we de consument bewust maken van betere alternatieven."

– Co-founder, Denise Pronk

Maak je content compleet.

Fotografie is maar een klein onderdeel van jouw visuele verhaal. Maak je uittingen compleet met videografie, ondersteunde vormgeving en/of social media.

Losse video clips & reels

Breng je beelden nog meer tot leven met video clips en reels.

Ontdek binnenkort meer

Graphic Design

Ondersteunende vormgeving voor advertising en social media.

Ontdek binnenkort meer

Social media

Social media beheer met aandacht en gevoel. Laat content voor je werken en maak echt verbinding met je droomklanten.

Ontdek meer

‘Laat ze jouw verhaal zien en maak het verschil"

Wil je met jouw verhaal de wereld mooier maken?